Isolatiewerken

Zorg voor voldoende isolatie in uw woning en laat ook uw vloer isoleren

Bij Chapewerken Schelles verzorgen wij zowel de plaatsing van uw chape als van de bijhorende isolatie. Wij maken gebruik van diverse materialen, afhankelijk van uw wensen en de specifieke mogelijkheden van de ruimte of het gebouw. Laat het isoleren regio Antwerpen over aan een specialist en contacteer ons.

Ons aanbod

  • Pur: De plaatsing van Pur kan bij ons aangevraagd worden en dit geven wij uit aan één van onze erkende partners die zullen zorgen voor een perfecte afwerking.
  • Isolatiechape: Wie een goede EPB score wil hebben dient ook zijn vloeren voldoende te isoleren. Daarnaast betekent een goede vloerisolatie ook een fikse verhoging van het wooncomfort. Vocht en geluidsoverlast worden volledig weggewerkt en ook de warmte van vloerverwarming wordt de juiste richting in gestuurd. Voor onze isolatiechape maken wij steeds gebruik van hoogwaardige materialen zoals FIM en Betopor. Fim heeft een productielijn van kant-en-klare isolatiemortels. Deze isolatiechape, gemaakt van gerecycleerde EPS-korrels,optimaliseren het thermisch en akoestisch isolatiecomfort. Daarnaast is Betopor een uiterst lichte isolatiemortel, gemaakt op basis van fijne EPS-korrels. De speciaal behandelde korrels zijn zeer gelijkmatig en bevatten geen fijn stof.
  • Pur/Pir isolatieplaten: Wie voor een kunstof isolatiemateriaal kiest kan ook op ons een beroep doen. Wij plaatsen Pur/Pir isolatieplaten volgens de regels van de kunst.